Energiebesparende producten

Eco-Groothandel houdt zich bezig met de in- en verkoop van energiebesparende Producten. We voorzien in de vraag van kleine-en grote bedrijven, overheden en instellingen. In ons assortiment hebben we meer dan 200 gebruiksvriendelijke energiebesparende producten in verschillende prijsklassen.

Van ledlampen, waterbesparende producten, tochtstrips, radiatorfolie, huis-automatiseringssystemen tot kleine en grote elektrische apparaten, al verkrijgbaar vanaf 1 stuk. In ons assortiment vindt je producten van o.a Ecosavers, Go-green,  Tesa, Brennenstuhl, Esotec en veel meer. 

 

 

 

 

Voor particulieren heeft Eco-Groothandel de webshop www.energiebespaarshop.nl gemaakt. Via de energiebespaarshop kunnen we vouchers uitgeven aan particulieren, voor het kopen van energie besparende producten. Ideaal voor gemeenten of woningbouw verenigingen die het energiegebruik willen verlagen van bewoners.

 

RRE-subsidie en RREW-subsidie

Speciaal voor de RRE en RREW regeling hebben wij ons voucher systeem verder uitgebreid. Zo kunnen we een code aanvraag formulier aanmaken, lokale bedrijven toevoegen en energie bespaaradviezen aanbieden in de webshop. ook de mogelijkheden om codes uit te geven en te verzilveren zijn zeer uitgebreid.

Met een eigen Voucher Dashboard kan worden bijgehouden hoeveel vouchers er zijn uitgegeven, welke producten er worden gekocht en wat het openstaande tegoed is. 

Zie voor meer informatie: https://www.energiebespaarshop.nl/info-RRE-en-RREW-regeling-9

 

Energiebespaarbox

Eco-Groothandel levert diverse kant-en-klare Energie Bespaarboxen in verschillende thema's. Elke box bevat een set energiebesparende 'Plug en Play' artikelen, die door iedereen eenvoudig te installeren zijn. Producten die helpen om direct energie te besparen, of die je meer bewust maken van je energie verbruik. We hebben 6 standaard boxen samengesteld in verschillende thema's, maar het is ook mogelijk om een eigen box samen te stellen.

 

Bekijk hier de mogelijkheden en vraag een offerte aan