Energiebespaarbox - Medium - Gas & Waterbesparing

Energiebespaarbox - Medium - Gas & Waterbesparing
Artikelnummer 2500000097256
Merk Energiebespaarbox

Product info

Dit pakket bevat producten waarmee je jaarlijks 244 m3 op je gasverbruik bespaart en 27 m3 op je waterverbruik. De producten worden geleverd in mooie bedrukte doos. Het is mogelijk om deze te voorzien van een persoonlijke brief of flyer.

1 x Luxe douchekop - Chroom
Deze waterbesparende douchekop mixt water en lucht waardoor je tot wel 70% op water bespaart op het douchen zonder een verschil te merken in comfort.
1 x Waterbespaarders voor kraan
Met deze Go Green Waterbespaarders kunt u de stroomsnelheid van het water verlagen naar 7 liter per minuut. Hierdoor kunt u enorm veel water, gas en daarmee geld besparen
2 x Deurdranger - veer
Sluit automatisch de deur achter u. Door deuren zoveel mogelijk gesloten te houden, houdt u de warmte in huis. Daarmee bespaart u op energie voor huisverwarming.
1 x Radiatorfolie met magneetband
Energie op huisverwarming besparen. Warmte van de radiator die via de muur naar buiten lekt, wordt nu binnen gehouden door de folie met magneetstrip van EcoSavers.
1 x Douchecoach - Zandloper klein
Eenvoudig water besparen. Deze zandloper laat zien wanneer 5 minuten om zijn, omdat dit lang genoeg is om helemaal schoon te douchen.