Reiniger Sinaasappel olie 500 ml

Reiniger Sinaasappel olie 500 ml
Artikelnummer 4019555705632
Merk AlmaWin
Land van herkomst

Product info

AlmaWin Orange Oil Cleaner is een geconcentreerde reiniger voor moeilijk schoon te maken oppervlakken en vlekken, en is geschikt voor alle waterbestendige ondergronden. 
 
Toepassing:
Vermeng AlmaWin Orange Oil Cleaner met water (1 dop tot 5 liter water). De oplossing kleurt in een melk achtige kleur en is geschikt voor het reinigen van de keuken; inclusief werkblad, afzuigkap en de oven. Ook uitermate geschikt voor badkamertegels, wastafels, badkuipen, alle soorten vloeren, tegels, PVC-vloeren, laminaat en linoleum . Ontstaan er witte strepen? Dan heb je te veel reiniger gebruikt en dien je het oppervlak met water af te nemen met een schone natte dweil of doek.
 
Na het schoonmaken ruikt het heerlijk naar verse sinaasappels.
 
Bij het schoonmaken van vuilnisbakken, organische afvalbakken en dierenkooien gaat hij de ongename geur tegen Spoel dierenkooien altijd goed na met water.
 
AlmaWin Orange Oil Cleaner is zeer geschikt voor het verwijderen van: vet, olie, vet, teer, roet, balpen, olieverf, nagellak, viltstift, inkt, lijm, kaarsvet, kauwgom op textiel, tapijt, vloeren en meubels. Let op: Controleer voor het schoonmaken altijd op een verborgen plaats, omdat het Orange Oil Cleaner werkt als een oplosmiddel.

Gebruiksaanwijzing in geval van vlekken:
Bevochtig de vlek of maak hem echt nat, breng een paar druppels Orange Oil Cleaner aan op de vlek, laat het 2-20 minuten inwerken (afhankelijk van de leeftijd en de grootte van de vlek) en dep de vlek vervolgens voorzichtig met een vochtige doek. Als de vlek niet verdwijnt, herhaal dan de hele procedure. Was het textiel onmiddellijk in de wasmachine, spoel alle andere oppervlakken na met veel water. Bij zeer droge vlekken deze eerst bevochtigen met water, zodat de vlekken of het vuil met water kunnen worden opgezogen. Voeg vervolgens een paar druppels sinaasappelolie toe.
In het algemeen is het beter om minder dan te veel te gebruiken, dan zal het effect van het concentraat sneller zichtbaar zijn.

Ingrediënten
>=30% alifatische koolwaterstoffen (natuurlijke sinaasappelschil-terpenen), anionogene oppervlakte-actieve stoffen (Turkse rode olie), <5% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen Bevat: Geuren (natuurlijke lavandinolie*), limoneen, citroen, linalool, citronellol, geraniol, farnesol. *Van gecontroleerde biologische teelt. Andere ingrediënten: ethanol, melkzuur. 100 % van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

  •  Dermatologisch getest 
  • Eco-gecertificeerd met Ecogarantie
  • 100% gerecyclede PET-fles

Milieu

De producten van AlmaWin zijn eco-gecertificeerde, biologisch zeer goed afbreekbare concentraten. De zorgvuldig geselecteerde natuurlijke grondstoffen zijn van plantaardige en minerale oorsprong. En waar mogelijk zijn de grondstoffen afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. De producten van AlmaWin zijn dermatologisch getest.

Recycleerbare verpakkingen en het gebruik van FSC-gecertificeerde dozen en papier zijn standaard. Sinds 2018 worden ook flessen van 95% (PE) of 100% (PET) gerecycled kunststofafval gebruikt. Je kunt ze herkennen aan het kleine groene blaadje. In 2017 is AlmaWin opnieuw bekroond met het GROENE MERKEN-keurmerk voor duurzaamheid.