Glans spoelmiddel vaatwasser 500 ml

Glans spoelmiddel vaatwasser 500 ml
Artikelnummer 4019555705953
Merk AlmaWin
Land van herkomst
Totaal per stuk: 500.00 ml

Product info

Ecologisch verantwoord vaat glansspoelmiddel zonder overbodige chemicaliën. Voor een sprankelende, vet- en vlekvrije vaat. AlmaWin vaat spoelmiddel is 100% natuurlijk, vegan, dermotologisch getest en geurvrij. Samengesteld uit huidvriendelijke ingrediënten van plantaardige oorsprong. Goed voor de natuur en onschadelijk voor jou en jouw gezin!
  • Vegan
  • Niet getest op dieren
  • dermatologisch getest
  • parfum- en geurvrij
Ingrediënten
 <5% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen (suikeroppervlakte-actieve stoffen), Andere ingrediënten: Water, citroenzuur, ethanol, melkzuur. 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Milieu

De producten van AlmaWin zijn eco-gecertificeerde, biologisch zeer goed afbreekbare concentraten. De zorgvuldig geselecteerde natuurlijke grondstoffen zijn van plantaardige en minerale oorsprong. En waar mogelijk zijn de grondstoffen afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. De producten van AlmaWin zijn dermatologisch getest.

Recycleerbare verpakkingen en het gebruik van FSC-gecertificeerde dozen en papier zijn standaard. Sinds 2018 worden ook flessen van 95% (PE) of 100% (PET) gerecycled kunststofafval gebruikt. Je kunt ze herkennen aan het kleine groene blaadje. In 2017 is AlmaWin opnieuw bekroond met het GROENE MERKEN-keurmerk voor duurzaamheid.