Energiebespaarbox - Large - Stroom 2

Energiebespaarbox - Large - Stroom 2
Artikelnummer 2500000111761
Merk Energiebespaarbox

Product info

Dit pakket bevat producten waarmee je jaarlijks flink op je stroomverbruik kan besparen. De producten worden geleverd in mooie bedrukte doos. 

1 x Ledlamp - E27 - 470 lm - Dag en Nacht Sensor
Kwalitatief hoogwaardige ledlamp met een hoge lichtopbrengst en een laag energie verbruik. De lamp is voorzien van een dag/nacht lichtsensor waardoor je nooit meer vergeet je lampen uit te zetten.
1 x Digitale Week timer
Digitale weektimer voor binnen. Stel eenvoudig een weekprogramma in en zorg ervoor dat apparaten automatisch aan of uit gaan op door jouw gekozen momenten. Uitgerust met 10 functies, stroomstoring back-up, kinderslot en veel meer!
1 x Ledlamp Bol A60 - set van 3 - E27 - 470 lm - mat
Set van 3 kwalitatief hoogwaardige ledlampen met een hoge lichtopbrengst en een laag energieverbruik. Bespaar jaarlijks tientallen euro's op je energierekening.
1 x Tijdschakelklok - 24 uur
Energieverbruik verminderen door aan te geven op welke tijdstippen van de dag een apparaat in- of uitgeschakeld moet zijn. Het elektrische apparaat staat dan nooit meer onnodig aan.
1 x Ledlamp - E27 - 806 lm - dimbaar - bol - doorzichtig
Deze duurzame LED-lamp geeft warm wit licht en heeft een E27 fitting. 7W.
1 x Nieuw model PIR contactschakelaar - Met bewegingssensor
Deze contactschakelaar met infrarood bewegingssensor schakelt de lamp (of ander aangesloten apparaat) automatisch uit wanneer je de kamer verlaat, en pas weer in als je opnieuw binnenloopt.