Wasmiddel Donker en Zwart 750ml

Wasmiddel Donker en Zwart 750ml
Artikelnummer 4019555705878
Merk AlmaWin
Land van herkomst

Product info

Vloeibaar wasmiddel voor machinewas en handwas. Het wasmiddel is bijzonder zacht zodat zwart ook écht diepzwart blijft. Dus zonder verkleuring of wasmiddelresten op het wasgoed. Het geeft een heerlijk frisse citroenachtige geur aan je was.

Het recept met zeepnoot extract bevat geen enzymen en is vrij van synthetische geur-, kleur- en conserveringsmiddelen. Het wasmiddel is vegan, eco-gecertificeerd en succesvol dermatologisch getest. Dit garandeert een goede huidtolerantie.
 
En door de combinatie van stoffen uit hernieuwbare grondstoffen en plantaardige ontvetter is dit wasmiddel bijzonder vriendelijk voor de huid, het textiel én het milieu. Ook is het biologisch afbreekbaar en bijzonder zuinig. 500 ml is voldoende voor 50 wasmachine was beurten of 100 handwasbeurten. 

Gebruiksaanwijzing:
Schudden voor gebruik.
Handwas: Voeg tot 1 theelepel (5 ml) AlmaWin Donker & Zwart toe aan ca. 5 l water (lauw). Was het wasgoed en spoel het goed uit.
Machinewas: 1/2 doseerdop (15 ml) is voldoende voor een 1,5 tot 2 kg wol- of delicatencyclus bij 30°C.
 
Belangrijk voor mensen met een allergie: Spoel altijd grondig door.
 
Ingrediënten:
<5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen (oppervlakteactieve suiker), anionogene oppervlakteactieve stoffen (extract van zeepnoten, plantaardige vetalcoholsulfaten), zeep (zeep op plantaardige olie *), geurstoffen (etherische oliën, verbena en eucalyptus *), limoneen, citral, geraniol, linalool, citronellol. * van gecontroleerde biologische teelt. Overige ingrediënten: water, natriumzout van citroenzuur, ethanol, melkzuur, polysaccharide, tarwe-eiwitten, citroenzuur. 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.