Desinfectant spray - 250 ml

Desinfectant spray - 250 ml
Artikelnummer 4019555706165
Merk AlmaWin
Land van herkomst
Totaal per stuk: 250.00 ml

Product info

Een spray met een desinfecterende werking. Effectief tegen bacteriën, schimmels en virussen (dus ook griepvirussen zoals het Coronavirus).
 
Voor het desinfecteren van oppervlakken, dus geen handgel. Handig voor bijvoorbeeld huishoudproducten of voor onderweg. Ook geschikt voor synthetisch materiaal (behalve acryl), glas, porselein en keramiek. Ideaal voor desinfectie van deurknoppen, wc-brillen, wc-deksels en snijplanken, wastafels, douches, badkuipen, enz. Omdat er geen geurstoffen aan toe zijn gevoegd is deze desinfectant spray prima bruikbaar in de keuken.
 
Let op: dit is dus geen handgel.
 
Gebruik en dosering: 
Ontsmetten wordt je makkelijk gemaakt: Je hoeft het oppervlak niet eerst schoon te maken voor je de spray gebruikt. Achteraf ook niet afvegen en een minuut in laten trekken.
 
Gebruik de spray veilig en lees altijd eerst het etiket op de verpakking.
 
Ingrediënten: Alcohol (gecertificeerd organisch) 78,8g, gezuiverd water 21,2g, kamfer. 


Milieu

De reinigingsproducten van AlmaWin overtuigen je waarschijnlijk doordat ze de beste kwaliteit bieden op het gebied van het milieu, dermatologie en efficiëntie. De ecologische ingrediënten zijn zeer mild en zacht voor de huid en zijn met succes dermatologisch getest. De ingrediënten zijn gebaseerd op grondstoffen van plantaardige en minerale oorsprong en waar mogelijk gecertificeerd biologisch. AlmaWin doet afstand van synthetische kleurstoffen, perfums en conserveringsmiddelen, op petrochemische ingrediënten en op nanotechnologie. Genetische manipulatie is natuurlijk ook een no go. Alle ingrediënten zijn biologisch afbreekbaar en van natuurlijke oorsprong.