Fruit en Groente netjes - 3 stuks: size S, M en L

Fruit en Groente netjes - 3 stuks: size S, M en L
Artikelnummer 8714823002791
Merk BoWeevil
Land van herkomst
Uitvoering Groentezakjes - S + M + L

- verwacht artikel -

Foto's/Films

groente-of-fruitzakje-l-2.jpg groente-of-fruitzakje-m-2.jpg boweevil.jpg

Product info

Met deze herbruikbare netjes vermijdt je verpakkingsafval. Je kan de netjes dan ook makkelijk meenemen naar de supermarkt of als je bijvoorbeeld gaat picknicken of spulletjes op de markt koopt. Deze verpakking bevat drie netjes; een netje van 16x18 cm (size S), eentje van 25x30 cm (size M) en eentje van 30x40 cm (size L). Ze zijn zeer stevig en speciaal gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Je stopt je etenswaren gewoon in het netje, waardoor plastic geheel overbodig is. Na gebruik gooi je de netjes in de wasmachine en zijn ze zo weer schoon. 
 
Specificaties:
  • Makkelijk te openen en te sluiten door het koordje
  • Afmetingen: een netje van 16x18 cm (size S), eentje van 25x30 cm (size M) en eentje van 30x40 cm (size L)
  • De netjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen (GOTS gecertificeerd) 
  • wasbaar op 30 °C  in de machine. Leg ze niet in de droger, gewoon nat ophangen en zelf laten drogen is genoeg
  • Recyclebaar
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Geproduceerd in India

 

Milieu

Per dag gebruiken wij meer dan 1 miljoen plastic zakjes die na gebruik vaak in de natuur belanden waar ze een serieuze bedreiging vormen voor dieren. In de oceaan drijft een plastic 'eiland' rond die even groot is als Frankrijk en Spanje samen. Daarom is er nu, een biologisch katoenen zak als alternatief voor de plastic zakjes. Deze zakjes zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen, beter bekend als het GOTS-keurmerk. Als je langs de markt gaat voor fruit, kan je het gewoon in deze zakjes mee naar huis nemen om flink wat plastic te besparen. 

FAQ

  • Zijn deze katoenen zakjes net zo zwaar als plastic zakjes?
    Ja, ze zijn net zo zwaar. Als het gewicht van je nootjes en fruit wordt gewogen in het zakje om de prijs te bepalen, ben je niet duurder uit dan wanneer het in een plastic zakje had gezeten.