Laundry Egg + Refill + Dryer Eggs - Geurvrij

Artikelnummer8719325675979
MerkEcoEgg
Land van herkomst
UitvoeringGeurvrij - 3 producten
Inhoud3 st.

Foto's/FilmsProduct info

Duurzaam wassen met de combiset van EcoEgg - Geurvrij

Heb je geen droger? Bestel dan de set met een Laundry Egg en een refill!

Deze combinatieset bestaat uit drie producten in geurvrije variant. Fijn voor als je liever parfumvrije producten gebruikt. De set bevat: 


Met EcoEgg beleef je wassen op een hele nieuwe manier. De vrolijke waseieren bevatten wasparels die je was net zo schoon en fris maken als traditioneel wasmiddel, maar dan op een duurzame manier. De wasparels maken een natuurlijk en krachtig reinigend schuim. EcoEgg is zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid, het bevat geen harde chemicalën of andere irriterende stoffen. Met een Laundry Egg kun je wel 70 keer wassen! Daarna kun je het wasei opnieuw gebruiken met de refill waar je 50 wasjes mee kunt draaien. 

De Dryer Eggs zorgen ervoor dat de wasdroger er tot 28% minder lang over doet om je was te drogen. De ballen scheiden je kleding en gaan heen en weer zodat het vocht er sneller uitgaat. Na gebruik kun je ze gewoon in de droger bewaren. In de Dryer Eggs zitten geurstokjes (één per bal) met essentiële olie (hypoallergeen en dermatologisch getest) om de was een aangenaam geurtje te geven. De geurstokjes blijven 40 beurten meegaan.


1 x Eco Egg - 70 Wasjes - Geurvrij
De wasbal van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel/waspoeder. Je stopt hem gewoon bij de was en je hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig.
1 x Refill EcoEgg - Geurvrij
Navulling voor wasbal van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel en of waspoeder. Voldoende voor 50 wasbeurten
1 x Dryer Egg - Geurvrij
De Dryer Eggs (was droog ballen) beperken de droogtijd en besparen besparen geld op de energie rekening en verzachten je wasgoed