Duurzame schoonmaakmiddelen - startset

 

Met deze handige startset, heb je alle producten van Marcel Soap voor een scherpe prijs. Handig om te proberen en jouw favoriete geur te vinden. 

Marcel’s Green Soap is een nieuwe soap serie. Heerlijk frisse schoonmaakmiddelen waar je blij van wordt. Zo wordt schoonmaken een ontspannen klus. 

Marcel’s Green Soap ruikt fantastisch, maakt geweldig schoon en houdt ook nog eens rekening met mens, dier en milieu. En dit alles verpakt in een originele en aansprekende verpakking, zodat je de flessen ook niet altijd wilt verstoppen.

De set bevat elke geur èèn maal; in totaal 16 stuks voor 24,88 excl. BTW (Normale verkoopprijs: excl. BTW 46.08)  

  • Allesreiniger (750ml , adviesprijs: € 3,49)
  • Allesreiniger spray: (500ml, adviesprijs: € 3,49)
  • Afwasmiddel: (500ml, adviesprijs: € 3,49)
  • Handzeep: (250ml, adviesprijs: € 3,49)

Klik hier om een Groothandel account aan te vragen

 

Wie is Marcel

Marcel heeft, voor Unilever samen met zijn kinderen de hele wereld over gezworven. Thuis in Haarlem zorgt hij samen met zijn 3 dochters dat er elke dag eten op tafel komt. De 3 meisjes helpen goed mee thuis: de een doet liever de was, de anders favoriet is de keuken. De toiletten zijn niemands favoriet, dus daar draait Marcel vaak voor op.

 Marcel heeft meer dan 20 jaar voor grote bedrijven gewerkt, voor merken als Robijn, Strepsils en Douwe Egberts koffie. Hij heeft daar veel producten op de markt gezet. Op een dag zeiden zijn dochters: "Hé pap, waarom maak je niet een eigen merk met schoonmaakmiddelen die het beste zijn van alles wat je tot nog toe gedaan hebt?". En zo zagen de ecologische schoonmaakmiddelen van Marcel’s Green Soap het licht.

De 3 beloftes

Marcel heeft niet alleen 3 dochters maar ook 3 beloftes. Hij belooft namelijk dat elk product van Marcel's Green Soap:

  1. Verrassend lekker ruikt, daar doen we het toch voor!
  2. Geweldig schoon maakt, laat de Green Soap het werk doen!
  3. 100% Natuurlijk is, alles van hernieuwbare ingrediënten maken, omdat het kan!