Duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken

Bestel je bij Eco-Groothandel


Bestel nu

Duurzame kerstpakketten bestellen?

Is jouw bedrijf ook de duurzame weg ingeslagen? Daar horen ook duurzame kerstpakketten bij!

Bij Eco-Groothandel hebben we 15 jaar ervaring met de mooiste duurzame producten voor in en om het huis. Van solar kerststalletjes tot fijne zepen, we hebben het allemaal.

We helpen je daarom graag een prachtig kerstpakket of relatiegeschenk samen te stellen, met nét dat beetje extra service en flexibiliteit. Van het bestelproces tot de levering aan huis in een feestelijk pakket - Eco-Groothandel is de one-stop-shop voor duurzame kerstpakketten. 

Een mooi gebaar voor je team, én voor de wereld!


Kant-en-klaar: We maken het je graag gemakkelijk

Geen tijd om zelf iets samen te stellen, of kan je gewoon niet kiezen? Om het je extra makkelijk te maken hebben we een aantal duurzame cadeaupakketten samengesteld. Dat scheelt jou werk, maar maakt de pret niet minder!

Voordelen:
 Weinig moeite
 Mooie kwaliteitsproducten
 Duurzame en bewuste keuze
 Kant-en-klaar

Pakket(ten) gekozen? Neem dan contact met ons op voor een offerte.

Contact opnemen

Bekijk de kant-en-klare kerstpakketten


Kerstpakketten op maat gemaakt

Ben je op zoek naar een uniek pakket, waarbij je zelf de producten kunt kiezen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen maken we een kerstpakket op maat waar iedereen blij van wordt, inclusief de wereld. Doe hieronder alvast inspiratie op voor jouw selectie!

✔ Breed duurzaam assortiment
✔ Uniek pakket
✔ Alles is bespreekbaar
✔ Naar wens samengesteld
✔ Voor ieder budget


Contact opnemen

Doe alvast inspiratie op: 


 


 


 
 


 


 


 


Cadeaubonnen Eco-Logisch

Laat je het kiezen van een mooi product graag over aan de ontvanger? Geef dan een cadeaubon van Eco-Logisch: dé webshop met duurzame gebruiksartikelen. Je kunt ervoor kiezen het complete assortiment beschikbaar te stellen, of een door jou gekozen selectie. 

✔ Alle bedragen mogelijk
✔ Speciale actiepagina mogelijk
✔ Compleet assortiment of maatwerk selectie

De cadeaubonnen kunnen wij aanleveren op fysieke kaartjes, of in digitale vorm met vouchercodes. Gratis verzending vanaf €35.

Contact opnemen

Extra opties:

We ontzorgen graag en zijn flexibel in de mogelijkheden. We denken graag creatief met je mee en zorgen voor een soepel proces van productselectie tot aan bezorging bij de ontvanger. Alles is bespreekbaar!


 


 


 


 


Vraag hieronder een offerte aan

Veelgestelde vragen

Duurzame kerstpakketten zijn cadeauboxen met producten waar je echt iets aan hebt, van goede kwaliteit en van duurzaam materiaal. Deze producten zijn geen prullaria, maar luxe verwennerij! Veel producten zijn een praktisch alternatief op bestaande artikelen, maar er zijn ook zeker opties waar verwennen en ontspannen voorop staan. Een duurzaam kerstpakket is een uniek, verantwoord en verrassend alternatief!
Waar duurzaamheid eerst een term was die veel mensen een ongemakkelijk gevoel gaf, is dat nu totaal anders. Steeds meer mensen vinden duurzaamheid belangrijk en passen dit toe in hun persoonlijke leven. Kerstpakketten met eten dat je niet lust of opkrijgt, spullen waar je weinig aan hebt en ontzettend veel verpakkingsmateriaal zijn niet meer gewenst. Tijd voor een duurzaam kerstpakket met spullen waar je blij van wordt of een ander blij mee kunt maken!
Onze naam zegt het eigenlijk al: wij zijn een groothandel in eco-producten. Voor ons is duurzaamheid geen trend, maar een must. Daarom kiezen wij alleen producten uit die passen bij een duurzame leefstijl. Of je nu net je eerste eco-stapjes gaat zetten of al een ervaren eco-warrior bent. We hebben producten voor iedereen die om mens en milieu geeft.
De pakketten kan je het beste zo snel mogelijk regelen, zodat we de voorraad van producten kunnen garanderen. Ben je al aan de late kant? Neem gewoon contact met ons op, dan bekijken we wat er mogelijk is. We helpen je graag met het maken van mooie pakketten!
Kant-en-klare pakketten zijn per stuk te bestellen, dus de minimale afname is daarbij 1! Wil je een pakket op maat laten maken? Dan is de minimale afname 30.
Ook bij vulmateriaal gaan we voor een milieubewuste keuze. De vulling is namelijk gemaakt van gerecycled karton, wat vervolgens ook weer bij het oud papier kan. Een circulaire oplossing, met zo min mogelijk impact op het milieu.