Eco Egg - 70 Wasjes - Fresh Linen

Artikelnummer5060558050075
MerkEco Egg
Land van herkomst
UitvoeringFresh Linen

Foto's/Films


Product info

Het was-ei van EcoEgg is een volwaardig alternatief voor wasmiddel of waspoeder. Je stopt hem gewoon in de wasmachine en hebt verder geen ander wasmiddel meer nodig. De twee types minerale pellets die zich in het ei bevinden gaan aan het werk en produceren krachtig (maar natuurlijk) reinigend schuim die je kleding goed schoonmaakt. Deze zijn navulbaar.

EcoEgg is dermatologisch getest en zelfs uiterst geschikt bevonden voor de (erg) gevoelige huid. De EcoEggs kunnen veilig worden gebruikt voor alle wasmachines. Het is gemaakt van zacht, duurzaam rubber en is daarom eenvoudig te gebruiken in je machine.
 
 
De pellets in de wasbal gaan 70 wasbeurten mee. Na deze 70 beurten kun je de wasbal gemakkelijk hervullen met de refill (50 wasbeurten).
 
In de pers uitgeroepen tot de nieuwe manier van wassen en een doorbraak genoemd: een nieuwe natuurlijke en milieuvriendelijke manier van wassen! Het wordt ook gesteund door de Nationale Eczeem Society en is ook zeer geschikt voor baby's en volwassenen met een gevoelige huid!

EcoEggs hebben het stempel 'met toestemming van Allergy UK' en zijn een geldbesparend, milieuvriendelijk en hypoallergeen alternatief voor het gewone wasmiddel.