De one-stop-shop voor projecten

Naast de groothandel bieden we uitgebreide business-to-business maatwerkoplossingen ter ondersteuning van landelijke, regionale of lokale projecten of subsidieregelingen, zoals projecten voor energiebesparing, isolatie en afvalverwerking.
Omdat we alle IT-oplossingen in eigen huis ontwikkelen, bieden we unieke en complete dienstverlening. We combineren dus ict-maatwerk met logistieke expertise en zijn daardoor flexibel en in staat om aan elke vraag te voldoen.

Meer weten

Expert in energiebesparing

Naast het leveren van een breed aanbod van energiebesparende producten in grote en kleine aantallen bieden we uitgebreide business-to-business maatwerk-oplossingen zoals energiecoach accounts, whitelabel websites, isolatie inkoopacties, energiebespaarboxen en vouchersystemen.

Zo maken we - samen met vele energieloketten, gemeentes, woningcorporaties en bedrijven - zoveel mogelijk woningen in Nederland snel energiezuiniger.

We hebben ruim ervaring met het uitvoeren van energiebesparingprojecten onder subsidies zoals de RRE, RREW en Energiearmoede. Al onze systemen zijn er op ingesteld om aan de hoge eisen te voldoen.

Biobased isolatie voor projecten

Bij Eco-Groothandel verkopen wij al sinds 2007 duurzame bouwmaterialen, waaronder biobased isolatie. Daarnaast bieden we veel extra IT-diensten ter ondersteuning van subsidieprojecten onder bijvoorbeeld de ISDE, Nationaal Isolatieprogramma (NIP), SPUK en Isolatieoffensief.

Voor isolatieprojecten voor huiseigenaren (via gemeenten) én huurders (via woningcorporaties) kunnen wij compleet ontzorgen. We leveren producten uit voorraad, maar faciliteren bijvoorbeeld ook een online vouchersysteem en webshop voor bewoners, inkoopacties, online bestelomgeving voor projectbestellingen en een open-house bestelplatform (en nog veel meer).

 
Meer weten?

Afvalverwerking

Voor afvalverwerkingsbedrijven bieden we verschillende diensten aan, zoals:

  • Inkoop en distributie van speciale afvalzakken naar bewoners (bijv. plasticinzameling)

  • Vouchersysteem of maatwerk bestelomgeving voor bijv. GFT afvalbakjes

  • Whitelabel webshop in eigen look-en-feel

  • Live-tracking dashboard met KPI's zoals aantal orders

Van briefing tot uitvoering en tracking: we maken het proces graag gemakkelijk veel persoonlijke aandacht.


Meer weten?

Een greep uit onze mogelijkheden:Maatwerk webshops

We richten complete maatwerk en white-label webshops in, inclusief een maatwerk assortiment, API-koppeling en eigen look-and-feel.
Vouchersysteem

We hebben ons eigen vouchersysteem waarbij we bewoners, medewerkers of klanten gemakkelijk kunnen voorzien van vouchercodes in alle soorten en maten.Live-tracking dashboard

Alle data en KPI's op project- en orderniveau op één plek in ons dashboard, waaronder het beschikbare budget en de best verkochte producten.Energiebespaarboxen

We hebben een standaard assortiment samengestelde pakketten, zoals energiebespaarboxen, kerstpakketten en giftboxen, maar draaien onze hand ook niet om voor pakketten op maat.

Isolatieprojecten

Op zoek naar een samenwerkingspartner voor de uitvoer van biobased isolatieprojecten? Wij leveren sinds 2007 een breed assortiment, maar kunnen ook helpen met advies én uitvoering. Energiecoaches

Gemeentes, woningbouwverenigingen en energiecoaches kunnen via ons maatwerk energiecoach account en dashboard gemakkelijk bestellingen plaatsen en tracken voor bewoners.
Energieverbruiksmanager

Wij zijn de distributeur van Geo Energiedisplays. Wij leveren het display in kleine en grote oplages en kunnen helpen bij de implementatie, installatie en klantenservice.
Gezamenlijke inkoop

Een gezamenlijke inkoopactie organiseren voor bijvoorbeeld radiatorventilatoren, bouwmaterialen of energiebespaarboxen? Neem dan contact met ons op. Wij leveren de producten én een online inschrijfpagina.


Voorbeelden whitelabel webshops


Achter de schermen

Met een team van 25 vaste werknemers en 70 flexibele krachten zetten we ons elke dag in om Nederland duurzamer te maken. 

In 2022 zijn we verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie in Amsterdam. Met 3.040m2 magazijnruimte en 400m2 kantoor hebben we nu de capaciteit om meer dan 2.500 pakketten per dag te verwerken. We kunnen voorraden houden op 1.000 palletplekken en meer dan 1.600 picklocaties.

Inmiddels hebben we meer dan 600.000 pakketten verstuurd voor meer dan 200 van onze zakelijke klanten.

Onze samenwerkingspartners


Contact

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over de mogelijkheden, of wil je een aanvraag doen?
Vul dan het formulier in. Dan neemt Bart of Raquelle snel contact met je op.