De groenste groothandel van de Benelux

Elke dag werken wij hard aan ons doel: een leefbare en duurzame wereld creëren voor onze en de volgende generaties. Dit doen wij door duurzaamheid bereikbaar te maken voor iedereen. Van doe-het-zelver tot professioneel schilder, van consumenten tot groothandel: de stap naar duurzaamheid moet niet moeilijk zijn, maar vooral een hele logische. En door deze stap zo simpel mogelijk te maken dragen wij bij aan een duurzame, leefbare wereld.

Breedste eco assortiment

Met ruim 4500 duurzame producten hebben we voor ieder wat wils, van kleine lokale merken tot grote A-merken. Van houtlak tot nagellak en van schuurpapier tot bakpapier!


Snelle levering

Bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd via pakket- of palletzending. Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

 Behulpzame klantenservice

Onze klantenservice staat elke werkdag van 09.00-17.00 uur voor je klaar om je te helpen.


Expert in duurzaamheid

Wij vormen een kennisbank en meetingpoint voor alle vaklui, doe-het-zelvers en milieubewuste consumenten.Ruime voorraden

Wij houden grote voorraden aan en hebben met veel leveranciers al jarenlange relaties. Bij ons grijp je dus niet snel mis!


Geen minimale afname

Bij Eco-Groothandel zijn alle bestellingen mogelijk, van enkele stuks tot bulk en alles er tussenin.


Online account

Via een groothandel account kan je gemakkelijk online bestellen en krijg je inzicht in prijzen, voorraadstatus, bestelhistorie en acties.Op factuur bestellen

Na de eerste bestelling is het mogelijk om te bestellen op factuur.

Zakelijke klant worden?Deel jij onze duurzame missie?


Aanmelden


Een account aanmaken

Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Binnen 24 uur op werkdagen ontvang je na goedkeuring de inloggegevens. 

 Plaats je bestelling

In je groothandel account kan je meteen de bestelling plaatsen, en je favoriete producten bewaren voor de volgende bestelling. 

 De producten snel in huis  

We houden grote voorraden aan, en kunnen daarom bestellingen vrijwel altijd dezelfde dag nog verzenden!

 


Hoe het begon...

In 2007 richt Rob Bos samen met Bart de Vries de duurzame bouwmarkt en webwinkel Eco-Logisch op. Al sinds de oprichting is Eco-Logisch koploper in de duurzame markt voor bouwen, wonen en leven.

Voor het oprichten van Eco-Logisch ontwikkelde Rob decors voor Nederlandse televisie en films. Rob stoorde zich er aan de enorme verspilling in de decorbouw. Decors werden opgebouwd om vervolgens een maand later weer afgebroken en weggegooid te worden. Rob wilde hier iets mee doen en ging opzoek naar duurzame alternatieven. Hij kwam er achter dat er veel ecologisch bouwmateriaal geproduceerd werd, maar dat het nergens verkrijgbaar was.

In een tijd waarin duurzaamheid nog niet hip, maar voor geitenwollensokken was, nam Rob een sprong in het diepe. Samen met Bart startte hij Eco-Logisch. 

Van ecologische bouwmarkt tot aan groothandel


In de (web)winkel werden volledig ecologische, duurzame, milieuvriendelijke bouwmaterialen aangeboden. Door de groeiende ecologische markt bleef het assortiment van Eco-Logisch zich uitbreiden.

Ook winkeliers kregen interesse in het aanbieden van ecologische producten en zo is Eco-Groothandel in het leven geroepen. De groothandel met het grootste assortiment duurzame non-food producten voor retailers.
VISIE

Een leefbare
duurzame wereld!

 
 MISSIE

Duurzaamheid toegankelijk
maken voor iedereen!

 


Het assortiment

We zijn trots op het feit dat we voor elk product een duurzaam en ecologisch alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging, woonaccessoires, bouwmateriaal of tuindecoratie, Eco-Groothandel is dé plek voor alle mensen die bewust met duurzame materialen willen verbouwen, werken en wonen.

Of je nu een (groene) drogisterij, supermarkt of huishoudwinkel hebt, wij bieden een breed scala aan milieuvriendelijke en duurzame producten die perfect passen bij jouw winkel. Bij Eco-Groothandel kun je eenvoudig en snel alle benodigde duurzame producten bestellen, van wasmiddel tot LED lampen. Wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw winkel te verduurzamen.

Maar dat is niet alles! We bieden nu ook handige schappenplannen aan, speciaal voor jouw winkel. Met ons schappenplan krijg je per productcategorie een selectie van de leukste en populairste duurzame producten gepresenteerd op een stelling die volledig is afgestemd op het thema van de categorie.

Samen duurzaam groeien

Met een team van 25 vaste werknemers en 70 flexibele krachten zetten we ons elke dag in om Nederland duurzamer te maken. In 2022 zijn we verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie in Amsterdam.

Met 3.040m2 magazijnruimte en 400m2 kantoor hebben we nu de capaciteit om meer dan 2.500 pakketten per dag te verwerken. Door de ruime voorraad kunnen wij een snelle levering garanderen.

Ben je nou benieuwd hoe we hier te werk gaan? Kom dan vooral een keertje langs in ons retail paviljoen of haal je bestelling af bij ons op het kantoor.