Latex handschoenen - 100 stuks

Artikelnummer4260365858623
MerkFairzone
Land van herkomst
UitvoeringSize M
Inhoud100 st.

Foto's/FilmsProduct info

Gemaakt van duurzaam materiaal: FSC®-gecertificeerd, fairtrade natuurrubber. Vrij van thiuram en 100% biologisch afbreekbaar. Daarmee is het een natuurlijk en eerlijk alternatief voor traditionele wegwerphandschoenen. 100 stuks in maat M.

Milieu

Fair Zone
Producten voor thuisgebruik en tuinieren die helpen bij een eerste stap naar een kunststofvrije woning. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en produceert Fair Zone kwaliteitsproducten. Dit doen ze samen met fairtrade partners in transparant traceerbare productieprocessen. Dit betekent dat er ingrediënten uit arme regio's van de wereld komen en daar een hogere, eerlijke prijs voor wordt betaald. Dit geld wordt gebruikt om de leef- en werkomstandigheden van de producenten te verbeteren, inclusief die van de plantagearbeiders en kleine boeren en hun gezinnen. Fair Zone staat voor een eerlijke behandeling van alle partijen die betrokken zijn bij het productieproces.
 
Hun persoonlijke claim: humane werkomstandigheden, ecologisch en duurzaam beheer en het uitsluiten van dierproeven en kinderarbeid.