Scooper - Speelgoed shovel truck

Artikelnummer816409011062
MerkGreen Toys
Land van herkomst
Inhoud1 st.

Foto's/FilmsProduct info

Klaar voor de start? Met deze shovel truck wel! 
De wagen is erg licht in gewicht en grijpt fijn vast. Zelfs de jongste bestuurders kunnen de mooiste avonturen met hem beleven. Hij is voor binnen en buiten gebruik en het poppetje kan uit de wagen. 
Ready, go!
 
Dit speelgoed is ook een hele groene keuze. Het is gemaakt van gerecyclede melkflessen. Gereproduceerd tot een van de meest schone en veilige plastics. Het heeft dan ook geen giftige stoffen als BPA's, PVC en weekmakers. Dat alles wordt verpakt in een simpele, minimale verpakking uitsluitend bestaande uit gerecycled karton.
 
Specificaties:

Milieu

Waarom gerecyclede producten?
Afval dat normaal op een stortplaats zou liggen wordt hergebruikt, hiermee verlagen we de vraag naar nieuw materiaal. Dus ook vervuilende stoffen bij de productie van nieuw materiaal wordt verminderd.
 
De productie van gerecycled materiaal is energiezuiniger dan van nieuw materiaal. Het kopen van gerecycled materiaal kan dus leiden tot minder energieverbruik. En dat betekent minder vervuiling en minder schade aan het milieu.
 
Urban Proof laat zien dat u met gerecyclede producten niet inlevert op kwaliteit. Integendeel, alle producten zijn stevig en gaan lang mee.