Bouwpakket - Fietser met zonnepaneel

Artikelnummer4037373500406
MerkSolexpert
Land van herkomst

Foto's/FilmsProduct info

Een mooi bouwpakket van een technisch ontwerp van een fietser. Zodra het zonlicht op de zonnecel valt, gaat de fietser vanzelf trappen. 
 
Bouw je eigen fiets + fietser met dit bouwpakket, bestaande uit meer dan 50 onderdelen! Dankzij de bijgeleverde houtlijm en de duidelijke instructies is het in elkaar zetten heel eenvoudig (je hebt geen spijkers nodig, enz.). Uiterst precieze, lasergesneden houten onderdelen zorgen ervoor dat het bouwen kinderspel is. Dankzij moderne technieken passen de losse onderdelen perfect in elkaar. En omdat de houtlijm al bijgeleverd is, kan het project meteen van start gaan. Dus knutselen is echt leuk en geeft tegelijkertijd een groot gevoel van prestatie. De fietser kan naar wens worden geschilderd en het zonnepaneel zorgt ervoor dat het mannetje behoorlijk begint te trappen. Onvermoeibaar, volhardend en tegelijkertijd milieuvriendelijk.

Kies voor een 'normale' fietser of e-biker. Want afhankelijk van jouw eigen voorkeur kan ofwel de luchtpomp in het fietsframe worden gelijmd, ofwel de "accu". Zo ontstaat een sportieve fietser of een plezierfietser met e-drive. Bij voorkeur staat het afgewerkte model op een zonnige plaats bij het raam of ergens waar direct zonlicht valt. Daar kan de motorrijder zich uitleven. En als de zon niet schijnt, neemt de motorrijder een welverdiende adempauze.
 
Op deze manier kan het gebruik van zonne-energie op een speelse manier worden ervaren, ideaal om je kind(eren) op een toegankelijke manier bewustzijn bij te leren!
 
Specificaties:
 
Voor de verpakking van dit model worden uitsluitend milieuvriendelijke materialen gebruikt, zoals papier en gerecycled karton. Plastic zakken, enz. zijn bewust weggelaten ten gunste van de natuur. Op die manier wordt het milieu beschermd en worden de hulpbronnen op een verstandige manier behouden.