Toiletborstelhouder Incl. Toiletborstel

Artikelnummer8710561005711
MerkSatino
Land van herkomst
Inhoud1 st.

Product info

Een toiletborstelhouder van hoge kwaliteit. Gemaakt van mat zwart metaal. Kan zowel staand als hangend gebruikt worden, de houder is eenvoudig aan de wand te bevestigen.

Inclusief toiletborstel met afdekschijf. De afdekschijf kan er eventueel afgeschroefd worden om beschadiging aan de toiletpot te voorkomen. De borstelkop is vervangbaar.  

Milieu

Satino Black dispensers worden immers gemaakt van gerecycled kunststof, waardoor het inzetten van niet-hernieuwbare grondstoffen als minerale olie wordt voorkomen.

Gemaakt van gerecycled kunststof met groene energie
Satino Black dispensers worden gemaakt met groene energie waardoor ze volkomen CO2-neutraal worden geproduceerd. Bovendien is door inzet van gerecycleerde kunststof het productieproces van Satino Black dispensers aanzienlijk energiezuiniger dan wanneer nieuwe kunststof wordt gebruikt. Hiermee komt u eenvoudig een stap dichter bij uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Duurzaamste toiletruimte ter wereld
De vormgeving, techniek en voordelen komen overeen met de Satino Smart dispensers. Duurzaamheid, modern design en innovatieve eigenschappen gaan hand in hand.