Waterpomp - Smart WiFi

Artikelnummer5412810334384
MerkNedis
Land van herkomst
Inhoud1 st.

Foto's/FilmsProduct info

Geef je planten en tuin altijd genoeg water met deze slimme aterpomp. Dankzij het slimme en praktische bewateringssysteem hoef je je geen zorgen meer te maken over dat planten dood gaan of zwak worden. Ook handig als je op vakantie bent! Je zet eenvoudig een schema op in de Nedis® SmartLife app. 

Hoe het werkt
Plaats de waterpomp in de buurt van je planten, knip en gebruik de meegeleverde 10 meter slang en alle meegeleverde accessoires om zo al je planten te bereiken. Zorg er ook voor dat je een waterafvoer zoals een emmer, fles of een andere wateropvang dichtbij hebt.

Voorzie de slimme waterpomp van stroom via USB en verbind hem met je wifi met behulp van de Nedis SmartLife app. Nu kun je je planten handmatig op afstand water geven of een herhalend schema instellen: pomp water voor een duur van 6 seconden tot 30 minuten, en herhaal dit elk uur, dag, week of iets daartussenin.

Als de pomp is aangesloten, kun je deze volledig integreren in Nedis SmartLife om automatiseringen te gebruiken of om hem automatisch in / uit te schakelen op basis van een ander Nedis SmartLife-product. Maar ook zoiets als de zonsondergang of het weer. Je kunt de pomp ook van stroom voorzien met 4 AA-batterijen (niet inbegrepen). Om energie te besparen is de pomp offline wanneer deze op batterijen werkt, maar het eerder ingestelde schema wordt lokaal opgeslagen, zodat de pomp wel zelfstandig verder kan zonder wifi.

De pomp genereert een druk van meer dan 2 Bar waardoor hij gemakkelijk sterk genoeg is om water op te pompen tot een totale hoogte van 3 meter. Gemiddeld pompt deze ongeveer 500 ml per minuut.

Kenmerken