Dierenvoeding Dispenser - Smart WiFi

Artikelnummer5412810328468
MerkNedis
Land van herkomst
Inhoud1 st.

Foto's/FilmsProduct info

Met deze slimme voerdispenser voor huisdieren kun je precies programmeren op welk tijdstip een bepaalde hoeveelheid voedsel wordt gegeven (in porties van ca. 20 ml). Daarnaast kun je je huisdieren handmatig op afstand voeren met de app op uw smartphone. Zo heb je controle over wanneer en hoeveel je huisdier te eten krijgt. Ideaal voor wanneer je een keer later thuiskomt dan gepland, of een weekend weggaat. 

Hoe het werkt
Deze voerautomaat heeft een uitneembare bak waarin tot 3,7 liter droog voer kan worden opgeslagen. Een sensor informeert via een indicatielampje en een push-melding op je telefoon wanneer de bak leeg is, zodat je weet dat deze opnieuw gevuld kan worden. Een tweede sensor controleert elke keer of er daadwerkelijk voer uit de dispenser komt. Als de bak helemaal leeg of gekanteld is of als er iets vastzit, ontvang je een melding om te informeren dat er geen voer uit is gekomen.

De voerdispenser wordt gevoed via de USB-oplader (5 V 1 A) en een USB-naar-micro-USB-kabel. Je kunt een powerbank (niet meegeleverd) toevoegen als back-up om ervoor te zorgen dat je huisdieren hun voer krijgen zelfs als de stroom onverhoopt uitvalt. Het voerschema wordt opgeslagen in het product, dus zelfs zonder Wi-Fi-verbinding worden je huisdieren gevoerd op de ingestelde tijden.

Kenmerken