Toiletpapier Nature doos 24 rollen van 100m

Artikelnummer8710561005797
MerkSatino
Land van herkomst
Inhoud24 st.

Foto's/Films
Product info

Cradle to Cradle, FSC gekeurd biologisch afbreekbaar wc-papier, zonder plastic verpakking 

De meest innovatieve technologieën zorgen voor een hoge papierkwaliteit die garant staat voor een grote vochtopname, gecombineerd met aangename zachtheid. Bovendien straalt de 1- en meerlaagse papierkwaliteit absolute luxe uit door zijn eerlijk witte kleur. Satino Black wordt volledig CO 2-neutraal geproduceerd, op basis van 100% recycled papier. Het enige hygiënepapier ter wereld dat de keurmerken FSC recycled, Europees Ecolabel en Cradle to Cradle mag voeren.

De rollen zijn een flink stuk groter dan gangbare rollen (2,5x), en gaan daarom een stuk langer mee. Dozen per 24 stuks  kopen hoort ook bij de gedachte zo eco-efficient mogelijk bezig te  zijn. NB: de rol zal in de meeste  houders zal passen, en sowieso in de toiletrol dispenser van Satino (zie 'Bijpassende producten')


Milieu

Cradle to Cradle is een keurmerk van MBDC, het bureau van Michael Braungart en William McDonough. De kern van deze ?loso?e is dat afval voedsel is, waar grondstoffen van producten, vrij van schadelijke chemicaliën, oneindig worden hergebruikt of biologisch afgebroken en teruggegeven aan de natuur. Het keurmerk geeft de garantie dat de spiraal van uitputting van natuurlijke voorraden en van vervuiling doorbroken wordt.

BlackSatino Original CT10 toiletpapier compact 2-lgs eco/fsc/c2c 24x100 meter Het Nederlandse Satino Black is het enige merk ter wereld dat toiletpapier verkoopt met een Cradle to Cradle®-certificering. Voor dit certificaat is het toiletpapier getest op vijf kenmerken: veiligheid van materialen, recycling, hernieuwbare energie en management van CO2-emissies, waterbeleid en sociale verantwoordelijkheid.

Satino Black toiletpapier is gemaakt van gerecycled kantoormateriaal, zonder chemicaliën en is ontworpen om snel en biologisch af te breken zonder de natuur te schaden.