Duurzaam schappenplan op maatEen eyecatcher met milieuvriendelijke producten


Neem contact op
Ontdek de mogelijkheden om jouw winkel naar een duurzaam niveau te tillen met de Eco-Groothandel! Of je nu een (groene) drogisterij, supermarkt of huishoudwinkel hebt, wij bieden een breed scala aan milieuvriendelijke en duurzame producten die perfect passen bij jouw winkel. Bij Eco-Groothandel kun je eenvoudig en snel alle benodigde duurzame producten bestellen, van wasmiddel tot LED lampen. Wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw winkel te verduurzamen.Kant en klaar schappenplan

Maar dat is niet alles! We bieden nu ook handige schappenplannen aan, speciaal voor jouw winkel. Met ons schappenplan krijg je per productcategorie een selectie van de leukste en populairste duurzame producten gepresenteerd op een stelling die volledig is afgestemd op het thema van de categorie. Ook is het mogelijk om aanvullend presentatiemateriaal bij ons af te nemen zodat jouw schap er echt uitspringt.

Bij Eco-Groothandel begrijpen we dat elke winkel uniek is en zijn eigen voorkeuren heeft. Daarom kun je in overleg met onze accountmanager, het schappenplan gemakkelijk aanpassen aan jouw specifieke wensen. Zo zorgen we ervoor dat het schappenplan perfect aansluit bij de behoeften en uitstraling van jouw winkel. Kies vandaag nog voor duurzaamheid en maak gebruik van het schappenplan van Eco-Groothandel. Samen kunnen we jouw winkel transformeren tot een groen en milieubewust succes!


Maten van onze schappen
Kopstelling standaard

De kopstelling standaard is ontworpen om de aandacht van klanten te trekken en hun nieuwsgierigheid te wekken. Dankzij het ruime formaat van 1 m breed bij 1,2 m hoog, kun je een verscheidenheid aan producten presenteren. Van gadgets en accessoires tot must-have items uit jouw assortiment.

 Kopstelling op maat

Maak optimaal gebruik van jouw winkelruimte met onze kopstelling op maat! Met een aanpasbare breedte biedt deze stelling de ideale oplossing voor winkels met beperkte ruimte.

 Wandstelling

Laat jouw producten in het oog springen met onze veelzijdige wandstelling van 1 meter! Deze compacte en stijlvolle stelling is de perfecte keuze om jouw wanden te benutten en extra presentatieruimte te creëren.

 Toonbank display

Met de toonbank display van Eco-Groothandel creëer je een aantrekkelijk middelpunt op jouw toonbank of balie. Of het nu gaat om kleine accessoires, cosmetica of andere verleidelijke items. Dit display zorgt ervoor dat jouw producten direct de aandacht trekken van jouw klanten.

 De voordelen van milieuvriendelijk wassen

Ontdek ons schappenplan 'Schoner Wassen' en zet een stap richting een duurzamere wereld! Dagelijks zijn we bezig me de was, maar sta je wel eens stil bij de producten die je gebruikt en hoe milieu(on)vriendelijk deze zijn?

Het 'Schoner Wassen' assortiment bevat een breed scala aan milieuvriendelijke producten die een significant verschil maken. Denk aan gerecyclede plastic wasknijpers, duurzaam wasparfum, organisch katoenen waszakken en zelfs ecologische wasnoten. Bied jouw klanten de mogelijkheid om bij te dragen aan een betere wereld met ons schappenplan. Door te kiezen voor duurzame wasoplossingen verminderen we gezamenlijk de ecologische impact van onze dagelijkse wasroutine. Maak jouw winkel een voorloper op het gebied van duurzaamheid en integreer het 'Schoner Wassen' schappenplan in jouw assortiment!


Bestellen

Bespaar niet alleen energie maar ook geld


We hebben het allemaal gemerkt, de energie prijzen zijn niet meer wat het is geweest. Wij begrijpen ook dat men liever zijn geld aan andere, leukere dingen uitgeeft. Daarom bieden wij alles wat energiesparing betreft aan. Van koelkastthermometers tot tijdschakelklokken, en van energiemeters tot douchetimers, wij hebben het allemaal.

Deze producten zijn samengebracht in ons 'Energiebesparen' schappenplan. Als winkelier is het een logische stap om te investeren in energiebesparing, omdat je hiermee niet alleen jezelf blij maakt, maar ook de consument. Dankzij investeringen in energiebesparing bespaar je namelijk meer geld dan je uitgeeft. Dus waarom zou je niet profiteren van deze win-winsituatie?

 


Bestellen

Waarom kiezen voor duurzame mondverzorging?


Gemiddeld gebruikt een persoon 157 tandenborstels in zijn of haar leven, vaak van plastic. Een verontrustend feit als je bedenkt hoeveel vervuiling dat met zich meebrengt. Gelukkig zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in duurzaam en milieuvriendelijk leven.

Ons schappenplan voor duurzame mondverzorging biedt unieke producten die passen bij deze groeiende interesse. Als winkelier heb je de kans om klanten die streven naar een duurzamer leven te voorzien van producten die ze hoogstwaarschijnlijk nog niet hebben ontdekt. Denk aan natuurlijke tandpasta, milieuvriendelijke floss, tandenborstelkokers van bamboe en duurzame tandenborstels. Met dit schap toon je jouw betrokkenheid bij duurzaamheid en bied je klanten een bewuste keuze.


Bestellen

De voordelen op een rijAlles op maat

Bij Eco-Groothandel begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we de mogelijkheid om het schappenplan aan te passen aan jouw specifieke wensen. Zo zorgen we ervoor dat het perfect aansluit bij de behoeften en uitstraling van jouw bedrijf, voor een unieke en op maat gemaakte winkelervaring.Snel schakelen

Ons gespecialiseerde team staat altijd voor je klaar en denkt graag met je mee om tot de beste oplossing te komen. Heb je vragen? Neem dan eenvoudig contact op met onze accountmanager, via het formulier onderaan deze pagina. Ervaar nu de soepele samenwerking en uitstekende service van Eco-Groothandel!
Transparant zakendoen

Ervaar duurzaam zakendoen op zijn best met Eco-Groothandel. Wij bieden scherpe prijzen en goede marges, waardoor je optimaal kunt profiteren. Wij doen transparant zaken, zijn flexibel qua levering en planning en we zitten voor je klaar met een gespecialiseerd team om jou te helpen wanneer het nodig is.De duurzaamste 

Bij Eco-Groothandel zetten wij de standaard voor duurzaamheid. Met ons toegewijde team streven we naar een betere wereld. Kies voor duurzaamheid en maak een positieve impact op onze planeet met Eco-Groothandel. Ontdek nu de voordelen van Eco-Groothandel!


Neem contact op met onze accountmanager via het onderstaande formulier