Melk en Water Kefir maker 1400ml.

Artikelnummer3830063020144
MerkKefirko
Uitvoering1400 ml

Foto's/FilmsProduct info

Kefirko fermentatie en starterculturen met  probiotische gezondheidsvoordelen

Met de Kefirko all in one glazen pot wordt het maken van kefir en kombucha een fluitje van een cent. Het idee is ontstaan omdat het maken van kefir en kombucha thuis best een gedoe kan zijn en veel tijd kost. Niet iets wat je graag ieder dag wilt doen. Daarom hebben ze een 'all in one' glazen pot ontworpen waarmee je het hele fermentatieproces van kefir of kombucha zelf fantastisch kan doen. Dus geen gedoe meer met aparte glazen, zeefjes en maatbekers.

Kefirko Kefir maker is er in 848 ml. en 1400 ml  inhoud. De kefirko is van een speciaal ontwikkeld glas waarmee je snel en eenvoudig thuis waterkefir, melkkefir, kombucha en gember bier kunt bereiden. Zeer hoogwaardige kwaliteit glas met kunststof deksel van levensmiddel kwaliteit.

Het Kefriko systeem bestaat uit de volgende onderdelen:
Wanneer de kefir-culturen niet gebruikt worden, kan je de Kefirko ook voor andere doeleinden gebruiken. De Kefirko kan bijvoorbeeld worden gebruikt als een praktische kiemhouder voor het kweken van verse kiemzaden.

In de doos: glazen pot, zeefdeksel, afdichtdeksel, pershulpstuk, roerstaaf, melkkefir spatel, instructies en receptenboek in het Engels.  De Kefirko wordt geleverd in een kartonnen verpakking